Workshops

Drag Queen Make-up Workshop

17/06 - 31/12/2024

Een echte Drag Queen verdient een koninklijke behandeling. Investeer in jezelf en boek trainingen bij één van onze hofdames. Die tijd met een ervaren make-up professional is voor jou alleen. Kryolan rolt de rode loper voor je uit met persoonlijke begeleiding. Vooraf bespreken jullie samen je wensen: natuurlijk of helemaal over the top?

Exclusieve Persoonlijke Trainingen
Alle trainingen vinden plaats in een aparte ruimte boven onze winkel in Krimpen aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Dit lokaal is voorzien van goede spiegels met speciale lampen, fijne stoelen en airco.

Kryolan biedt echt maatwerk en een intensieve persoonlijke begeleiding voor zowel beginners als gevorderden. Geen avondje voor een groep waarin alles in hoog tempo aangestipt wordt en iedereen dezelfde look maakt, maar een stapsgewijze privétraining die helemaal op jou en jouw wensen toegesneden wordt. Samen werken we aan jouw alter ego.

Voordeel op Benodigdheden
Op de geadviseerde producten krijg je een aantrekkelijke korting, maar je hebt geen aankoopverplichting. Je gaat aan de slag met de materialen die wij ter beschikking stellen.

Werkbladen bij je Modules
Lees alles later nog eens rustig na op de werkbladen die we speciaal voor deze lessen ontwikkeld hebben. Naast het daadwerkelijke aanbrengen van de make-up, besteden we ook veel aandacht aan de theorie.

Bel ons gerust voor advies of om gelijk te reserveren. Samen bespreken we je wensen en stellen zo je trainingsdag(en) samen.


Contact details
Kryolan Nederland
Stormpolderdijk 8
2921 LL Krimpen aan den IJssel
010 737 15 92
shop@kryolan.nl


Price
v.a. €59